Vidéki lagziba voltunk hivatalosak

Sok mindent el lehet mondani a vidéki emberekről, de azt nem, hogy ne tudnának mulatni. Említettem már korábban, hogy egy elég messzi régióban él néhány rokonunk. Hát most úgy esett, hogy pont náluk történt egy lánykérés. Természetesen mi is meg lettünk hívva a lagziba, családostul.

A gyerekek már nagyon izgatottan várták az eseményt és nem is hiába. A szervezők szerencsére a kisebbekre is gondoltak, legalábbis ők is találtak maguknak elfoglaltságot az este folyamán.

Ez nem volt más, mint egy úgynevezett selfiebox, ahol a vendégek szabadon készíthettek magukról képeket kisebb csoportokban, vagy akár egyénileg, párokban is. Kaptunk hozzá mindenféle vicces kiegészítőt is: kalapokat, parókákat, szemüvegeket és papírból kivágott rajzokat, például bajuszokat is. Hogy még szebb képek szülessenek, egy alkalomhoz illó rózsás fotófal is a kompozíció részét képezte. Ezenfelül minden képre automatikusan rákerült egy keret, ami azt hirdette, hogy ez Rita és Tamás esküvőjén készült 2021. február 20-án.

selfiebox

Mivel még nem láttam ilyet korábban és nagyon tetszett, rákérdeztem az esküvő szervezőnél, hogy hogy lehet egy ilyen eszközt kibérelni. Ennek a weboldalnak a címét adta meg, hogy tájékozódhassak.

Miután hazaértünk és kialudtuk magunkat, no meg a jó kis házi pálinkát, meg is néztem tüzetesebben a honlapot. Azt találtam, hogy alapvetően 3 csomag közül lehet választani: 4, 6 vagy 8 órára lehet kibérelni az eszközt. Ehhez az adott időszakban korlátlan fénykép elkészítése és kinyomtatása is az árban van. Ezen túl személyes asszisztenciát is tartalmaz, tehát már a rendezvény előtt segítenek nekünk felállítani az eszközt és az esemény során végig segítik, instruálják a vendégeket szükség esetén a használatában.

Ha nem sikerülne pontosan megbecsülnünk előre azt az időtartamot, amíg a vendégeink velünk maradnak, illetve elszórakoztatják magukat vele, az sem gond. Hiszen a helyszínen felár ellenében kérhetünk hosszabbítást.

Így esett, hogy a selfiebox-al egy vidéki lagzi során ismerkedtünk meg.