Gyümölcslevekkel az egészségesebb immunrendszerért

A gyümölcs- és zöldségfogyasztás egészségjavító hatásáról nem lehet eleget beszélni. A szakemberek is azt tanácsolják, hogy rendszeresen fogyasszunk gyümölcsöt és zöldséget, ez az egészséges táplálkozás egyik alappillére. Ha viszont nem áll rendelkezésre friss, helyi gyümölcs, akkor ideje valami mást kipróbálni.

Vásárolj kényelmesen Speciális gyümölcslevek, velők termékeket – ezt a Biocity online áruházban jó áron megteheted. A nagy kedvencem a feketeáfonya, ami erősíti a kapillárisokat, így a keringés is javul. Finom és egyben egészséges, ez tökéletes párosítás. Aztán van még itt homoktövis is, aminek a kivonatát hígítva egy igazán finom üdítőitalt kaphatunk. És sokak nagy kedvencei, a gránátalma, a mangó és a noni. Ezek az igazi szuperélelmiszerek. Gyümölcslevek, melyek azonnal energiát adnak, melyek finomak és feltöltik a szervezetet mindenféle jóval. Vitaminokkal, antioxidánssal. Így lesz az immunrendszerünk erős, a szervezetünk pedig ellenáll a betegségeknek.

Vásárolj kényelmesen Speciális gyümölcslevek, velők termékeket, ez tehát a legfontosabb tanács, de ha már a Biocity online áruházban járunk, érdemes szétnézni.

Én például nagyon sok mindent vásárolok itt, mert jó áron kapok jó minőségű termékeket, élelmiszereket, kozmetikumokat és számomra nagyon fontos, hogy a háztartásunkba csak természetes alapanyagok kerüljenek be. Épp elég dolog szennyezi a testünket, amiről nem tehetünk, és amit befolyásolni sem tudunk.

És ha már említettem a gyümölcslevet és gyümölcsvelőt, mint szuperélelmiszert, akkor hadd ajánljak még egy pár superfoodot. Ezek pedig nem mások, mint az algák. Melyeket por és kapszula formájában is be tudunk szerezni. Sokan ódzkodnak a fogyasztásuktól, pedig egy turmixba keverve igazán finomak, különleges ízt adnak a gyümölcs édességéhez. Persze nem elsősorban az ízélményért fogyasztjuk a különböző algákat, hanem a hatásuk miatt. Hisz olyan vitaminokkal és nyomelemekkel vannak tele, melyek hozzájárulnak a szervezet egészséges működéséhez. De ugyanígy említhetném a búzafüvet is, amit szintén nagyon sokan kedvelnek a hatása miatt.

A reformélelmiszerek sora azonban ezzel még csak elkezdődött. Sokan élnek ma valamilyen ételérzékenységgel, legyen az akár a glutén, akár a laktóz vagy bármi más. Mások egy-egy adott táplálkozási forma mellett döntenek, így lesznek vegánok, vegetáriánusok vagy épp teszik le voksukat a ketogén vagy paleo étrend mellett. A jó hír, hogy itt, a Biocity online áruházban mindenki megtalálhatja a táplálkozási szabályainak megfelelő alapanyagokat.

Pedig sokszor ez nehéz, magam is tapasztaltam, mikor áttértem a paleo táplálkozásra. Hogy állandóan a címkéket néztem, hogy kutattam, kerestem, olvasgattam, próbáltam ugyanazokat az ízeket elővarázsolni, melyekhez már hosszászoktam. Aztán felfedeztem ezeket a liszteket, lisztkeverékeket és bizony ez nagy mértékben megkönnyítette az életemet.

Amit még fontosnak tartok, ha az egészséges táplálkozás szóba kerül az az, hogy milyen vitaminokat és ásványi anyagokat szedjünk. Ebben nekem egy tanácsadó segített, így az összeállított tervet tartom, a szükséges vitaminokat pedig a biocity.hu-n szerzem be természetesen.

És hogy miért vásárolok itt? Mert több mint nyolcezer féle termékből válogathatok, mindent megkapok, amire szükségem lehet. Ráadásul a vásárlások után még kedvezményeket is kapok.