Gázszerelőre volt szükségünk a vidéki házunkban

Ezért költöztünk vidékre a feleségemmel

Nagyon szeretek vidéken lakni, áldom az eszemet, amikor kitaláltuk, hogy mi bizony áttesszük a székhelyünket a fővárosból. Ne értsetek félre, amíg fiatal az ember, addig persze rengeteg előnnyel jár a városi élet, de bizony elérkezik az a pont, amikortól terhessé válik a városi lét… Bár nem a buli negyedben laktunk, nálunk is nagyon gyakori volt, hogy tavasztól, a jó idő kezdetével megkezdődtek az egyetemi bulik, és ezeknek nem igazán akaródzott véget érni… Csendrendelet ellenére sem. Most persze mondhatnátok, hogy ingyen koncert, meg miért nem ünnepeltem a fiatalsággal, de higgyétek el, harminc felett az ember már másra vágyik. Elkezd hiányozni például a csend. Épp elég nekem a munkahely zaja és az ottani pörgés, nem hiányzik hogy még éjszaka is üvöltsön a zene mellettem…

Igen, eljutottam arra a pontra a feleségemmel, hogy azt mondtuk: költöznünk kell. És milyen jól tettük, hogy a vidéki életet választottuk! Nem mentünk nagyon messzire, Pest megyén belül maradtunk, de sokkal kiszámíthatóbb az életritmusunk, közel vagyunk a természethez… Semmiért el nem cserélném azt a nyugalmat, amit az új otthonunkkal kaptunk! Bár az is igaz, hogy mostanában egyéb kihívásokkal kell szembenéznünk. Meghibásodott ugyanis a kazánunk, ami az ősz beköszöntével nem olyan kellemes, ezért most SOS keresünk olyan szerelőt, aki a mi problémánkon is tudna segíteni. Szerencsére gázszerelés, gázkészülék szerelés témában az egyik kollégám hamar ajánlott megfelelő kontaktot, akiket nektek is szeretnék bemutatni.

Gázszerelés, gázkészülék szerelés profin és gyorsan

A gázszerelés, gázkészülék szerelés nem játék, ezért mindenképpen érdemes szakértőre bízni az ilyesmit. Ha felkeresitek a vizgazfutesszerelo24.hu oldalt, biztosak lehettek benne, hogy szakértő kezek veszik kezelésbe a problémátokat! Ez a csapat nem ismer lehetetlent, és ha nagy a baj, Budapest és Pest megye területére egy órán belül is vállalják a kiszállást. Ennek a csapatnak nem számít, hogy modern, könnyen javítható, vagy régebbi típusú gázkészüléket kell-e javítani, mindent megoldanak! Csere, szerelés, karbantartás – egyszerűen nem ismernek lehetetlent! Mi gázkazán szerelőt hívtunk a problémánk megoldására, de az oldalukon számos más kategóriában is elérhetőek. Így igazából nincs is más dolgod, mint végig görgetni az oldalt és megkeresni azt a probléma típust, ami a te bajodra a leginkább ráillik.

A csapat egyébként a gázszerelés, gázkészülék szerelés mellett fűtésszereléssel is foglalkozik, így ebben a témakörben is nyugodtan lehet őket keresni. Legyen szó cirkóról, radiátorról, termosztát hibáról, a srácok biztosan találnak megoldást minden helyzetre. Az oldalon látni fogod, hogy adott esetben visszahívást is kérhettek, a srácok pedig ahogy lehetőségük adódik, már csörgetnek is téged. A telefonos tanácsadásuk ingyenes, de ha munkavégzésre kerül a sor, akkor a kiszállási díjat is elengedik! (Ha nem kerül munkavégzésre sor, szerencsére a kiszállási díj még így is megfizethető, bruttó 20.000 Ft-ról beszélünk.) Ráadásul minden gázszerelés, gázkészülék szerelés, de természetesen fűtésszerelés után kapsz számlát. A csapat nagyon ügyel rá, hogy olyan számlát állítson ki, amivel későbbi probléma esetén akár a biztosítód felé is tovább tudsz menni.

Ugye milyen kompakt a szolgáltatás? Én abszolút elégedett vagyok a munkájukkal, a számunkra életmentő volt, hogy még épp időben, az ősz beköszöntével el tudtuk érni őket. Mindenféle kazánhoz értenek, és a miénket is pikk-pakk megjavították. Ne habozzatok el felkeresni őket, ha hasonló problémával állnátok szemben!