A mezőgazdasági hírek mellett mást is olvasok

Nagyon szeretem a gazdasági és mezőgazdasági híreket egyaránt. Viszont elég szerteágazó az érdeklődési köröm, így a szépséggel kapcsolatos témákat is nagyon kedvelem. Ezeken a témákon belül pedig sok cikket és hírt szoktam olvasni nap mint nap. Szeretek képben lenni mindennel és hamar értesülni az aktualitásokról. Nincs ez másképp a plasztikai sebészet kapcsán sem. Ugyan nem vagyok orvos, de a mellnagyobbítás témája nagyon érdekel. Mégpedig azért, mert én is gondolkozok azon, hogy egy ilyen műtétbe bele menjek.

Régóta foglalkoztat a mellnagyobbítás, viszont a legjobb és legmegbízhatóbb orvost szeretném megbízni ezzel a feladattal. Viszont nem egyszerű ez a feladat és elég sokáig tartott nekem is. Azonban a Kelemed Plasztika meggyőzött.

Milyen beavatkozásokkal kapcsolatban keresheted a klinikát?

Plasztikai beavatkozások, pl. : mell, test, intim és arc plasztika. Műtétek: benőtt körömplasztika, visszértágulatkezelés, sérvműtét. És esztétikai beavatkozások: tetoválás eltávolítás, bőrdaganatok, anyajegyek eltávolítása. Hogyha ezek közül bármelyik is érdekelhet, érdemes lehet elolvasni az ismertetőt a klinika oldalán. Ugyanis minden beavatkozásról részletes ismertetést lehet találni a weboldalon. Ezekből kiderül szinte minden. Még a személyes konzultációt megelőzően információt kapunk a beavatkozásról általánosan, megtudhatjuk, hogy milyen ellenjavallatai lehetnek a műtétnek, milyen szövődményei lehetnek, mikor érdemes belevágni, milyen vizsgálatok szükségesek a beavatkozást megelőzően, stb.

Mint látható, tényleg nagyon segítőkészek és már azzal, hogy az oldalukon ezeket mind elolvassa valaki, sok információt szerezhet egy egy beavatkozásról/ műtétről.

Milyen áron dolgoznak?

A beavatkozások árai pontosan fel vannak tüntetve az oldalon, így semmi kérdés nem merülhet fel velük kapcsolatban. Mindenki pontosan tudhatja, hogy mire számítson és mire vállalkozik. Sok klinikán csak a konzultációt követően tudhatjuk meg az árakat, itt viszont még odáig sem kell eljutnunk. Egyébként szerintem az árak nincsenek elszállva, teljesen reálisak.

Milyen orvosok vannak a klinikán?

A Kelemed Plasztikán csak megfelelő szakértelemmel rendelkező orvosok kaptak helyet. A főorvost még meg is lehet ismerni egy kicsit jobban. Ugyanis megtudhatjuk, hogy hol szerezte az eddigi tapasztalatait, hol szerezte meg a végzettségét, milyen iskolákat végzett és pontosan megtudhatjuk azt is, hogy hány éves tapasztalattal rendelkezik.

Milyen elvek mentén működik a sebészet?

A Kelemed klinikán úgy vélik, hogy a gondosság és a szakételem eredményezi a páciens biztonságát. Szerintem ez egy nagyszerű gondolat. Ebből az látszik számomra, hogy nagyon a szívükön viselik minden egyes páciens sorát, így nem kell attól aggódni, hogy valaki nem kap elég figyelmet, vagy megfelelő bánásmódot.

Az oldalon található vélemények pedig mind alá is támasztják ezeket. Nagyon sok vélemény olvasható a plasztikai sebészetről, így majdhogynem pontosan tudhatjuk azt, mire számítsunk. Hogyha te is olyan vagy mint én, hogy fontos számodra az eddigi páciensek véleménye, akkor nagyszerű helyen jársz. A Kelemed Plasztikánál még keresgélni sem kell őket.

Hogyan lehet bejelentkezni konzultációra?

Ez nagyon egyszerű. Telefonon is meg lehet ezt tenni, illetve a Kelemed Plasztika oldalén is. Csak ki kell tölteni a konzultációs kérdőívet, és rákattintani az időpontot kérek gombra. Ennyire egyszerű az egész.

Még több információra lenne szükséged?

Ha nem elégszel meg azokkal az információkkal, amik az oldalon találnak, van egy jó hírem: blogot is vezetnek. A Kelemed klinika még blog cikkeket is ír. Nagyon sok hasznos és érdekes témát feldolgoznak ezekben a cikkekben, és mind közérthetően van fogalmazva, így még attól sem kell tartani, hogy esetlen nem értenéd őket.

Ha plasztikai sebészet, akkor Kelemed Plasztika.