Pályát váltottam

A családunk már generációk óta földműveléssel foglalkozik. Igazi “parasztcsalád” vagyunk mi, már, ha lehet így mondani, hiszen a földeken töltjük a tavasz és a nyár jelentős részét. Sőt, a munkák még ősszel is folytatódnak!

Őszinte leszek, nincsen bajom a földműveléssel, én mégis másra vágytam, így hát cukrásznak tanultam. A kezdeti ellenkezés után a családom is elfogadta a tényt, hogy nem viszem tovább a családi hagyományt, és mára már támogatóak terveimmel kapcsolatban.
Szerencse, hogy mellettem voltak már akkor is, amikor eldöntöttem, hogy megnyitom a cukrászdám!

Hosszas tervezés előzte meg a nyitást, sok ismerőssel konzultáltam, és így kaptam azt az infót, hogy a gépekkel vigyázzak mindenképp, csakis az rdealer hu-ról rendeljek.
Eleinte nem értettem, miért kellene így cselekednem majd, amikor jobban szétnéztem a piacon, akkor világossá vált.

Az rdealer hu teljesen más cég, mint a többi, aki konyhai eszközöket forgalmaz. Egy 20 évnél is régebb óta működő, családi vállalkozásról van szó, ahol szívvel-lélekkel tesznek azért, hogy magas minőségben szolgálják ki a vásárlóikat.
Itt valóban érzik és figyelembe is veszik a munkájuk fontosságát: ha egy vendéglátóegységben elromlik valami eszköz, vagy épp nem olyan minőségű, mint kellene, akkor az a kiszolgálásban óriási gondokat tud okozni. Éppen emiatt csakis minőségi, olasz származású gépeket tartanak.

A kínálatban egyaránt található új és használt gép is. Ez utóbbi meglepett, kicsit értetlen is voltam ezzel kapcsolatban, ám összeállt végül a kép: egy használt gép, mely megfelelő karbantartás után kerül forgalomba, sok vállalkozásnak lehet jó választás. Egy kezdő vállalkozásnak életmentő lehet, ha kisebb keretből is megveheti a gépeket, de akár egy hirtelen szükséges gépcsere esetén is segítség lehet.

A használt gépektől sem kell félni, ugyanis ezekre is biztosítanak garanciát, mégpedig 3 hónapot. Az új készülékekre 1 évet adnak a gyártók.

Az rdealer hu gépeit megtekinthetjük online is, vagy akár személyesen, a bemutatótermükben is. Mindkettő jó lehetőség, bár mi úgy csináltuk, hogy interneten végignéztük a kínálatot, kiválasztottuk, ami tetszett, és kifejezetten annak a megtekintésére mentünk el a bemutatóterembe.

A kollégáik nagyon kedvesek és segítőkészek. Nyilván sok kérdésem volt, hiszen akkor vágtam bele a cukrászbizniszbe, de ők türelmesen válaszoltak mindenre, ami nekem sokat segített, és eloszlatta a kételyeimet.

A szállítás egy fontos kérdés volt, de segítettek benne. Mivel nekem abszolút nem volt lehetőségem arra, hogy saját magam elszállítsam az eszközöket, nagy megkönnyebbülés volt, hogy ők meg tudták szervezni. Gyakorlatuk rengeteg van benne, így bátran rájuk bíztam. Sajnos nem adtam volna oda akárkinek ezeket a drága gépeket, de egy gonddal kevesebb lett az rdealer hu-nak köszönhetően.

A gépek beüzemelésében is segítséget nyújtottak. Nagyon jól működtek, és megnyugtat, hogy szervizelésben is segítenek, ha arról van szó. Gondom lenne, ha nem számíthatnék rájuk, hiszen ezeket a gépeket nem javíthatja akárki, és nincs is minden sarkon egy ilyen műhely, amit felhívhatnék, ha probléma merül fel.
Nekem nagyon beváltak a gépeit, és azóta egyikkel sem volt probléma. Úgy gondolom, a jó cukrászeszközök elengedhetetlenek ahhoz, hogy elégedett vendégeket tudhassunk magunkénak, és az rdealer hu gépei ezt tökéletesen meg tudják adni! A vendégek elégedettségét látva már a családomnak sem kérdés: én nem a földekre, hanem a cukrászdába születtem!