A kertem egy tökéletes kerti bútorral lesz az igazi

Mindig is imádtam a kertben lenni. A kertészkedés, a mezőgazdaság az életem. Számomra örömet okoz minden rügy, sarjadó hajtás. Ám a kertem művelésén kívül is szeretek időt tölteni a szabadban. Nem véletlenül szépítgetem ennyire: nálam egy tökéletes baráti összejövetel egy kerti partyban testesül meg.
A tökéletes kinti időtöltésnek viszont egyetlen hiányzó cikke még volt: egy pompás, kényelmes kerti bútor.

Már jó ideje nézegetem őket, de borzasztó drágák, és haza sem tudnám hozni, ha messzire kellene érte menni. A múltkor, amikor erről beszélgettünk a barátokkal, Dani javasolta, hogy nézzek szét a Kerti bútor garnitúrák, kerti kellékek webáruház az 50százalék.com oldalon 490 Ft-tól oldalon. Ő már sokszor rendelt az 50szazalek.com-ról, és nagyon elégedett vele. A medencéjük is innen van, és imádják. Kiváló minőségű, és nagyon jó áron vették.
Mivel Daniban megbízok, és hasonló dolgok fontosak számunkra, úgy gondoltam, nem lehet gond belőle, hogyha most is hallgatok rá. Otthon neki is láttam, hogy jobban szétnézzek ebben az áruházban.

Már elsőre is szimpatikus volt. Átlátható, modern kinézettel rendelkezett. Könnyen kezelhető volt még a sok kategória ellenére is. Meglepődtem, amikor megláttam, hogy mennyi mindent lehet innen rendelni! Azt hittem, hogy ez egy sima kerti bútor webshop lesz, de sokkal több annál. Ez egy komplex kínálattal rendelkező online shop, ahonnan a kerti és lakberendezési tárgyak mellett babaholmikat, autós kellékeket, technikai eszközöket és sok minden mást lehet rendelni.
Két dolog közös ezekben a termékekben: a jó ár és a minőség! Az 50szazalek.com munkatársai elhivatottan dolgoznak azon nap, mint nap, hogy a lehető legjobb minőségű árucikkeket tegyék elérhetővé számunkra a legjobb áron. Nem ritka, hogy 30-40% kedvezményt is lehet találni bizonyos árucikkek esetén.

A kerti bútorokra hamar rátaláltam. Nem volt nehéz dolgom, hiszen a kategóriák is átláthatóak, ahogy már mondtam, de a közvetlen keresésre is van lehetőség.
Többféle lehetőség is elérhető volt. Az ára mindnek kiváló volt, sokkal olcsóbbak voltak, mint a nagyáruházakban. Egy dolog aggasztott: hogyan fogom én megvenni a kertem ékszerét úgy, hogy soha nem is láttam még?
Ez a félelmem hamar elillant: a termékeknél részletes adatok álltak rendelkezésünkre. Minden paraméter meg volt adva, mégpedig olyan pontossággal, hogy tökéletesen el tudjam képzelni, hogy milyen lesz a valóságban. Emellett remek képek is voltak feltölve, jó minőségben, így nem volt kérdés, hogy tudok-e róla megfelelő képet alkotni.
Ahogy szétnéztem az oldalon, találtam egy dolgot, ami megkönnyebbülést adott: garanciát vállalnak a rendelésre. Egészen pontosan 14 napos garanciát: ha ez időn belül visszaküldjük a csomagot, visszakapjuk az árát. Ez megnyugtató, hiszen, ha bármi baj lenne vele, vagy mégsem olyan, mint ahogy elképzeltük, kötelezettség nélkül visszaadhatjuk. Még indoklás sem szükséges! Bár reméltem, hogy erre nem lesz szükség, mégis adott egy kis biztonságérzetet.
Miután lemértem, hogy elfér-e, és elképzeltem, hogyan mutatna, meg is született a döntés: ezt bizony megrendeljük! Nem veszthetek, úgyhogy felesleges totojázni.

A rendelés folyamata egyszerű volt. Csupán néhány adatot kellett beírnom hozzá. Lehet regisztrációval és anélkül is rendelni. Én előbbit választottam, hiszen sok előnye van: a későbbi rendelések esetén is jól jön, hiszen kevesebb adatot kell megadni, valamint így lehetőségem van rá, hogy feliratkozzak a hírlevelükre, amelyben folyamatos tájékoztatást kaphatok a legjobb ajánlatokról. Erről nem érdemes lemaradni!

A visszaigazoló e-mail rendben megérkezett. Minden fontos adat benne volt a rendelésről, így csak várnom kellett. Egy kérdésem azonban felmerült a rendeléssel kapcsolatban. Először megijedtem, majd az oldalon megláttam, hogy bizony van ügyfélszolgálat. Telefonon és e-mailben egyaránt lehet őket keresni. Ez megnyugatatott. Nem akartam az e-mailre várni, így tárcsáztam. A vonal túlsó végén kedves hang fogadott, aminek nagyon örültem. Készségesen válaszolt minden kérdésemre, közel sem úgy, mint egy átlag ügyfélszolgálaton szoktak. Nem volt türelmetlen, és semmire sem mondta azt, hogy nézzem meg a weboldalon. Segített kikeresni minden infót, amire szükségem volt.
Szerencsére a futárok nem késlekedtek, a megadott időben érkezett a küldeményem. Nagy örömmel álltam neki kicsomagolni. A futárok kedvesek voltak, segítettek a megfelelő helyre letenni a bútort.
Meglepetésemre a szállítás sem került sokba! Kifejezetten jó áron hozták ki ezt a nagy méretű rendelést, pedig sok cég horror áron vállalja ezeket. Itt viszont bátran kijelentem, hogy jobban jártam, mintha én magam hoztam volna el. Biztos vagyok benne, hogy az útiköltség is belekerült volna ennyibe, a szállítással járó maceráról nem is beszélve!

Nagyon elégedett voltam a bútorral. Remekül mutatott a kertben, és valóban magas minőségű volt az áru. Imádom, jobb döntést nem is hozhattam volna, minthogy a Kerti bútor garnitúrák, kerti kellékek webáruház az 50százalék.com oldalon 490 Ft-tól linkről rendelek.

Azóta sem hanyagolom az 50szazalek.com oldalt. Rendszeres vásárlóvá váltam, Daninak hála. Innen rendeltem azóta sok-sok lakberendezési kelléket, és a kertembe is számos eszközt. A termékek kifogástalanok. Soha nem kellett élnem a 14 napos garanciával sem. Nem véletlen, hogy ezt olyan cégek adják, akik tényleg biztosak a dolgukban!
Nem volt rossz ötlet, hogy a hírlevél mellett a közösségi médiában is felkutattam őket. Az oldalukat már nagyon sokan követik, hiszen itt is mindig megosztják a legújabb akciókat. Sokat spórolok, hogyha valamit venni akarok, mindig itt nézem meg először. Annak is megvan az oka, hogy kizárólag pozitív vásárlói visszajelzésekkel találkoztam eddig. Ilyen magas szintű ügyfélkiszolgálás és vásárlóorientált hozzáállás mellett ez másképp nem is lehetne.

Egy szó, mint száz, nagyon hálás vagyok Daninak, hogy javasolta, hogy az 50szazalek.com-ról rendeljek. A kertem azóta még szebb lett, hála az innen rendelt eszközöknek. A legutóbbi kerti összejövetelen mindenki csak dicsérte az új ülőgarnitúrát, amiről büszkén meséltem nekik, hogy milyen jó vétel volt! Bátran ajánlom mindenkinek, biztos vagyok benne, hogy rengeteg ismerősöm fogja még megfogadni a tanácsom, ha rendelésről van szó.