Patron rendelés vidéken

A vidéki életnek megvan a maga kénye és bája is. Minden reggel a nyugalomra kelni… Arra, hogy tényleg csak a kakas kukorékol, vagy még az sem, este pedig csak a tücsök ciripel és teljes béke van a természetben. Nem zúgnak az autók a négysávos főúton az ablak alatt és nem kell a villamos csengésére kelni hajnalok hajnalán. A reggeli kávét el lehet szürcsölni a teraszon, közben melegedni a nap első sugaraiban. Kicsit még csípős az idő, de érezzük mi is és a természet is, hogy itt a tavasz és szépen lassan újraéled minden, a virágok, a fák, az élő környezet. Egy szóval tehát, jó dolog ez a falusi lét. Az emberek ismerik egymást és számíthatnak a másikra, ha segítségre van szükségük. Mindenki kedves a másikkal, nem áskálódnak egymás ellen és persze jól működik a humán térfigyelő rendszer is.

Ha viszont kifogy a speciális tintapatronod a nyomtatóból, gáz van, főleg ha épp az autó is a szerelőnél van két napig, mert úgy készültél, hogy nem lesz rá szükséged. Nos, hát ekkor van az, hogy az élelmes falusi ember leül az internet elé és keresgélni kezd. Én szerencsére nagyon gyorsan találtam megoldást a problémámra, méghozzá a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalon. Ezen a gyűjtőoldalon nagyon könnyen megtaláltam az általam keresett cikkszámú patront és pár kattintással már meg is rendeltem volna. Azonban olyan klassz volt az oldal, hogy nem csak az eredeti Canon termékeket dobta fel, hanem rögtön kínált más, utángyártott, sokkal olcsóbb alternatívát is. Én meg hát élelmes falusi ember lévén minek választanám a drágább variációt, ha az olcsóbb is ugyanúgy ellátja a feladatát?!

https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron

A GLS futár egy nap alatt kihozta a választott termékeket én meg örültem, mint majom a farkának, hogy a kisujjamat nem kellett mozdítanom érte. A szállítás reggelén kaptam egy e-mailt a várható érkezési időpontról plusz a futár telefonszámáról. Aztán a nap folyamán jött is a srác az ígért időpontban és hozta a terméket. Mindezt teljesen ingyen, mivel minden házhoz szállítást ingyen vállal a webshop.

Egyébként nagyon sok másik termékkel is foglalkoznak, például eredeti és utángyártott tonerekkel, különböző lézertechnikai eszközökkel, nyomtató alkatrészekkel na és persze mindenféle méretű és rendeltetésű papírokkal. Nagyon jó egy ilyen oldal, ahol az adott témában mindent megtalálni és különösebben nem kell nekifeszülni a keresgélésnek. Minden az orrunk elé van tolva és gyakorlatilag akkor is szembe jön a legkedvezőbb megoldás, hogyha nem igazán értünk az adott témához.

Nagyon tetszett az is, hogyha bármelyik termékükből egynél többet rendeltem, automatikusan kedvezményt kaptam már a második terméktől. Ennek a mértéke minden egyes termékkel több lett, tehát megérte minél többet rendelni, egyből hármat is rendeltem. Ráadásul úgy, hogy vidékre is ingyen kihozták és nem volt vele semmi gondom, nagyon jó üzlet volt. Legközelebb is innen fogok rendelni.

Itt falun egyébként is nagy szó, hogyha házhoz lehet rendelni bármit is, mert valamiért mindig kihagynak minket a szórásból. Először a vezetéket internetet se akarták bekötni, de szerencsére ezen már túlléptünk. Hála ennek, most egy jó ideig nem kell fejet vakarnom, hogy honnan szerzek tintapatront a Canon nyomtatónkba. Legközelebb papírt is tőlük fogok rendelni, ha már lúd, legyen kövér.