Amit a lapostermékekről tudni érdemes – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Ma nem csak a mezőgazdaság és az itthoni élet érdekességeiről fogok írni, ahogy azt mindig szoktam keddenként, hanem valami egészen másról lesz szó. Persze csak néhány gondolatban. Persze ez a néhány gondolat azért érinti az ipart és ilyen módon a gazdaságot is, de nem annyira direktben, mint az általában ezen a felületen történni szokott.

Amit a lapostermékekről tudni érdemes – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Ez az, amiről most néhány hasznos gondolatot szeretnék veletek megosztani, mert azt gondolom, hogy helye van ezen a blogon. Az acelpartner.hu weboldalról nem tudom, hogy hallottatok-e már, de az ő szolgáltatásaik közé tartoznak a fent említettek.

Az acél lemezek és szerkezetek méretre és formára alakítása egyáltalán nem egyszerű feladat, pláne, hogyha valamilyen különleges anyagminőségről van szó. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy lángvágóval, egy lézerrel, vagy épp plazmasugárral vágnak méretre egy lemezt. Méghozzá azért nem mindegy, mert teljesen más minőségű lesz a vágási felület az egyes esetekben és míg van, ahol megengedheti magának a gyártó, hogy egyenetlen maradjon az él, addig más esetekben nagyon szigorú előírások vonatkoznak ezekre a felületekre is.

Ezért tud nagyon hasznos lenni az acelpartner.hu azáltal, hogy náluk nem csak a lemezt lehet megvenni, de rögtön méretre és formára is lehet vágatni az anyagot. A rendelkezésre álló technológiák pedig a már említett plazmavágás és lángvágás, amelyekről részletes információt találhattok a cég honlapján.

Amit a lapostermékekről tudni érdemes – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás – , azt hiszem, elmondtam. Minden továbbit pedig magatok is könnyedén megtalálhattok, csupán néhány kattintással.

Amit a lapostermékekről tudni érdemes – Acélpartner Kft. - CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás