Vidéken is sima ügy az online vásárlás

Párom édesanyja és nevelőapja a mezőgazdaságban dolgoznak. Vannak otthon állatok, és vannak földjeik is. Ezek mellett pedig erdőgazdálkodással és méhészkedéssel is foglalkoznak. Éppen ezért mindig akad tennivaló a ház körül, a földön vagy éppen az erdőben. Amikor hazalátogatunk hozzájuk, akkor sokszor mi is besegítünk, amibe csak tudunk. Az első napok mindig nagyon furcsák. Teljesen más világ, más életstílus ez, mint amit megszoktunk a nagyvárosban. Meg van a maga szépsége, de a hátrányai is. Szerencsére egy valaminél nem okoz gondot, az sem, ha valaki vidéken él csendes, nyugodt életet. Ez pedig az online vásárlás. 

Éppen egy ilyen vidéki “elvonuláson” voltunk, amikor rátaláltam egy weboldalra, ahol táskákat, pénztárcákat és öveket is lehet vásárolni. Nem különösebben terveztem bármit is venni, először csak nézelődtem. Éppen a különböző táskatípusok között görgettem lefelé, amikor a párom édesanyja betoppantott. Mondanom se kell, ahogy meglátta az oldalt, odaült mellém a kanapéra és együtt folytattuk a nézelődést. Ő már komolyabban vette a böngészést, mivel gondolkozott rajta, hogy egy új pénztárcát vesz magának, csak a sok munka mellett még nem jutott el egy üzletbe sem. Felajánlottam neki, hogy ha gondolja, együtt megnézhetjük a https://www.annataska.hu kínálatát. Kiválasztja a neki tetszőt, én pedig intézem a rendelést. Így pénztárca is lesz és a munkával sem marad le, hiszen az állatok mellett sosincs szabadnap. Így is történt. Átnéztük a női pénztárca kategóriát, mindenféle egyéb szűrő beállítás nélkül, néhány perc után pedig meg is találta a megfelelő darabot. Egy kattintás, és már landolt is a kosárban a termék.

Mivel korábban még nem jártam ezen az oldalon, így nem is voltam regisztrált tag. A rendelés menete során kiderült, hogy ez nem probléma, hiszen anélkül is gond nélkül lehet vásárolni. Na, de miért tettem volna ezt? A webáruház kezdőoldalán ugyanis leírták, hogy miért érdemes a regisztráció mellett dönteni. Nos, azért célszerű, mert lényegében jutalmazzák, ha náluk vásárolunk. Már a regisztráció során is kapunk pontokat, ezt pedig akár az első vásárlásnál is felhasználhatjuk. A későbbi vásárlások után is járnak a pontok, illetve a kedvezmények. Ráadásul, így nem kell minden alkalommal megadni minden adatunkat. A https://www.annataska.hu rendszere automatikusan elmenti azokat. Nem kellett többet mondani, mi is a regisztráció mellett tettük le a voksunkat.

Végül kiválasztottuk a fizetési és szállítási módokat, utána pedig már csak várnunk kellett, hogy csengessen a futár. Gyorsan meg is érkezett a csomaggal. Még mi is vidéken voltunk a párommal, amikor meghozta, úgyhogy én is láthattam élőben a pénztárcát. Nagyon szép és kellemes tapintású, elegáns darab, amely igazán illik a párom anyukájához. Teljesen az ő stílusát tükrözi. Nagyon tetszett neki és örült, hogy ilyen könnyedén lett egy új pénztárcája, de közben a munkát se kellett felfüggeszteni. Sikerült mind időt, mind energiát spórolnia azzal, hogy nem kellett több boltot végigjárnia a tökéletes pénztárcáért. A https://www.annataska.hu linket pedig mindketten feljegyeztük magunknak, hiszen valószínűleg nem ez volt az utolsó alkalom, hogy őket választottuk.