Autó nélküli földműves: nehéz helyzet

Imádom a mezőgazdaságot, nem véletlenül végeztem agrár szakon az egyetemen. A nagy vágyam mindig is az volt, hogy legyen egy kis tanyám, legyenek földjeim valahol Budapest közelében, és azokkal foglalkozhassak minden egyes nap.

Ez néhány év alatt sikerült is, de hát ez azzal is jár, hogy szembe kellett néznem olyan gondokkal, amikkel másnak nem kell megküzdenie. Ilyen gond például, hogy én semerre nem tudok mozdulni autó nélkül.

Amikor a legutóbb hibát észleltem a kocsin, olyan stresszes lettem miatta, hogy eldöntöttem, a legjobb szerelőt fogom felkeresni, hogy ne kelljen aggódnom többé a hirtelen fellépő problémák miatt.

Ismerősök ajánlása útján jutottam el a https://www.metaautoszerviz.hu oldalára. Jani ajánlotta, aki már évek óta hozzájuk hordja a saját és a felesége autóját is. Szeret ide járni, ugyanis nagyon megbízhatóak a munkálatokat illetően, továbbá az emberekhez való hozzáállásuk is remek.

Úgy döntöttem, felkeresem a céget, hogyha már ennyire jókat hallok róluk. Először a weboldalukat szerettem volna megnézni, hogy biztosan ne menjek el potyára a szervizükbe.
A Méta Szerviz egy márkafüggetlen autószerelő műhely Budapesten, a 19. kerületben. Egyaránt vállalnak újnak számító gépjárműveket és nagyobb futásteljesítménnyel rendelkező autókat is. Ezen felül sokat még akár kisteherautóval is érkezhetünk hozzájuk.
Nagyon szimpatikus volt számomra: átlátható, könnyen kezelhető, és az oldal szövegei is érthető, köznyelvi formában voltak megfogalmazva. Egyáltalán nem egy átlagos autószerelő cég weboldalára hasonlított. A weblapon rengeteg hasznos tartalom van, és a pontos árlista van a https://www.metaautoszerviz.hu oldalán, amivel egy óriási pirospontot tudtak bezsebelni nálam.

Eldöntöttem, hogy foglalok egy időpontot. Meglepetésemre akár online is megtehettem volna ezt (ami valljuk be, sokszor hihetetlenül előnyös tud lenni), de én inkább a telefon mellett döntöttem, ugyanis kíváncsi voltam rá, hogy tényleg olyan kedvesek-e, mint ahogyan Jani mondta.

Felhívtam őket, és nem kellett csalódnom. Hihetetlenül kedvesek és segítőkészek voltak, készséggel válaszoltak minden kérésemre. Afelől is megnyugtattak, hogy van lehetőség náluk várakozni, úgyhogy garantálják, hogy kényelmes körülmények között várhatom meg a kisebb javítások befejezését, mindezek felett pedig még a szervizre is hamar kaptam időpontot.

El is jött gyorsan az időpont, amikor vinnem kellett a kocsit. Szerencsére nagyon könnyen odataláltam a https://www.metaautoszerviz.hu 19. kerületi telephelyére.
Az autót átvették, és rövid átvizsgálás után, már tudták is, mi a gond. Megnyugtattak, hogy ez nem komoly, igazából a kopóalkatrészek időnként cserére szorulnak, és ez természetes.

Amíg az autóm szerelése zajlott, én leültem várakozni. Kicsit féltem ettől, mert férfi létemre nem szívesen ülnék fáradtan végig egy műhelyben egy szerelést. A legtöbb helyen pedig ez megy: vagy egyáltalán nincs hely várakozni, vagy jobb esetben megmondják, hogy a használt gumiabroncsok és szerszámok között meghúzhatom magam valamelyik sarokban.

https://www.metaautoszerviz.hu

A https://www.metaautoszerviz.hu esetén szó sem volt erről. Mivel igazi ügyfélbarát cégről beszélgetünk, ezért egy kényelmes, tiszta váróteremmel vártak, ahol helyet foglalhattam, amíg a kocsimat bütykölik. Ez így aztán tényleg jó élmény!

Az autó gyorsan elkészült, de még szerettem volna konzultálni az egyik szerelővel. Elmondta, hogy milyen észrevételei vannak még a kocsimmal kapcsolatban, úgyhogy egyeztettünk is egy időpontot a következő szervizre, ahol a éves rutinnak számító műveleteket fognak elvégezni, többek között olajcserét és a futóművet is ellenőrzik.

Azt kell mondjam, igazat kell adnom Janinak, igaza volt, hogy a https://www.metaautoszerviz.hu-hez kell fordulnom, ha minőségi kiszolgálást szeretnék. Az árak korrektek, az elvégzett munka hibátlan, arról már nem is beszélve, hogy a cég folyamatosan törekszik a fejlődésre.
Legyen szó akár személy-, akár kisteherautókról, a Méta Szerviz kiváló választás, életkortól, márkától függetlenül. Most már én sem félek attól, hogy egyszer váratlan helyzetben lerobbant a kocsim, és nem tudok dolgozni.