Belföldi idegenforgalmi érdekesség Harkányban

Kétségkívül a magyar gazdaság egyik nagy zászlóshajója jelenleg az idegenforgalom. Az utóbbi 10 évben Budapest és Magyarország látogatottsága az egekbe szökött, a főváros népszerűsége vetekszik a többi európai nagyvárosokéval, azon kívül, hogy változatos a fővárosunk, és nagyon szép, nyugati léptékhez mérve pedig még olcsó is, így nem csoda, hogy sok ember számára közkedvelt úti célnak számítunk. És akkor még csak a fővárosról beszéltünk! Azon kívül ott van még sok ezer négyzetkilométernyi felfedezni való, rengeteg tó, hegység, olyan tájak, amik a maguk módján egyediek és megismételhetetlenek.

Szóval ha valaki eljut Magyarországra, és nem csak egy budapesti villámutat csinál, akkor az jó esetben, ha kicsit kimozdul, megláthatja ennek a tájnak a sokszínűségét. Én imádok utazni, külföldön és belföldön egyaránt, idén is megyek majd külföldre, de nincs is jobb annál, mint mikor bepattansz a kocsiba, kinéztek valami jó kis helyet leruccantok pár napra megnézni, hogy ott mi a dörgés.

Így lehet eljutni Pécstől nem messze délre közel a határhoz Harkányba, ahol egy nagyon felszerelt, sokrétű hotelt lehet találni. Ez a hotel Harkány olyan hely, hogy gyakorlatilag mindenki fogadására fel vannak készülve. Nézd meg ezt az oldalt!

Láthatod, hogy ha mondjuk gyerekekkel jönnél, családostul, akkor azonnal szembesülhetsz azzal, hogy pontosan tudják milyen nehéz tud lenni egy ilyen nyaralás kivitelezése, hogy mindig legyen elég, a gyerekek számára izgalmas program, de közben a szülők is ki tudjanak kapcsolódni, és ne egy őrület legyen a kiruccanás.

Ez úgy lehetséges, hogy Harkányban van bőven változatos programkínálat, amit ugrásszerűen felborzol az a tény, hogy nagyon közel van a világhírű Harkányi Gyógyfürdő, ami egy kellemes, minden porcikát feltöltő regenerálódás ígéretét hordozza magával. Emellett pedig a gyógyvizek mellett a környék legnagyobb csúszdaparkja is helyet kapott, annál nagyon öröm pedig nincs kis lurkóként, mint elveszni a sok csúszda és vízi játék rengetegében.

A háromcsillagos hotel hotel Harkány (pontos neve: Baranya hotel) Harkány központjában helyezkedik el, és mindenki számára megfizethető árú pihenést tud nyújtani. 105 szobájuk van, ami elég nagy fegyverténynek számít, és természetesen lehetőség van, komfortosabb, és extra komfortos deluxe szobák bérlésére is, szóval nem kell azon aggódni, hogy jaj biztosan nem lesz elég kényelmes és felszerelt a hely. Csak simán kiválasztjuk a számunkra megfelelőt, és így az egész család nagyon kényelmesen tud majd ott lenni. Természetesen mindegyik lakótér saját fürdőszobával rendelkezik, a szobák pedig még kérés esetén pótágyazhatók is, ez mutatja a kiszolgáló személyzet rugalmasságát és kedvességét.

A környező programok egyik legérdekesebbike maga a természet, hiszen Harkány körül az erdőkben, hegyekben sok túraútvonal található, és számos olyan állat és növényfajta otthonának számít, amik felfedezése a gyerekek számára izgalmas és feledhetetlen élményeket fognak adni.

Ám ha úgy adódik, hogy éppen valamelyik nap a család nem akar sehova se menni, akkor sincs gond, mert a szállodának van egy külön wellness részlege, ami pont arra hivatott, hogy el lehessen tölteni egy csendesebb, kevésbé mozgalmas napot is úgy, hogy gyakorlatilag ki se mozdulunk a szállodából.

Ezeken kívül pedig a környező városok kulturális mivolta miatt (Pécs, Villány, stb.) szinte lehetetlen, hogy egy odalátogató család ne találjon magának valami izgalmasat, amit eddig még nem csinált, vagy nem tapasztalt. Egyszer mindenkinek érdemes elnéznie arra a környékre!